31
03/2010
0

Akadálymentesítési program Pécsett

Szerda délben Nagy Csaba alpolgármester, Hoppál Péter és Kővári János önkormányzati képviselők jelenlétében tájékoztatták a lakosságot a város akadálymentesítési programjáról.
 

Nagy Csaba Pécs alpolgármestere, dr. Hoppál Péter, a Parlament Ifjúsági, Szociális és Családügyi Bizottságának tagja, Kővári János országgyűlési képviselőjelölt, Soltész Mikós, a FIDESZ-KDNP frakciószövetség Népjóléti Kabinetjének vezetője és Kósa Ádám Európa parlamenti képviselő, valamint a fogyatékos szervezetek képviselőinek részvételével jelentették be a "Pécs újra példát mutat - akadálymentesítés a városban" című programot.

A nemrég útjára indított program során számos intézményben kerül sor a kívánalmaknak megfelelő akadálymentesített közlekedés kiépítésére, "amit az előző városvezetésnek - ígéretével ellentétben - nem sikerült végrehajtania" - mondták a szervezők.

Forrás: www.pecsiujsag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kosaadam.blog.hu/api/trackback/id/tr721890151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása