09
12/2009
0

Tisztújító kongresszust tart az Európai Néppárt

A német egység helyreállításával, valamint az európai integrációval kapcsolatos történelmi döntések helyszínén, a korábbi bonni parlament épületében tartja tisztújító kongresszusát az Európai Néppárt (EPP).

 Az európai kereszténydemokrata és konzervatív pártokat tömörítő néppárt szerdán kezdődő kétnapos tanácskozásán a tagpártok képviseletében 13 uniós tagország állam-, illetve kormányfője vesz részt, továbbá 6 nem uniós tagállam miniszterelnöke, valamint számos pártvezető, köztük Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is.

A kereken 1500 küldött a kongresszuson megválasztja az Európai Néppárt elnökségét, így az elnököt és a 10 alelnököt, valamint az EPP több más tisztségviselőjét is. Az MTI értesülése szerint a volt belga miniszterelnöknek, Wilfried Martensnek ezúttal sincs riválisa az elnöki tisztségre, mint ahogy biztosra vehető, hogy Orbán Viktort is újraválasztják az alelnökök egyikének.

(MTI)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kosaadam.blog.hu/api/trackback/id/tr941602131

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: the read without glasses method dvd download 2017.11.29. 22:03:11

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása