24
11/2009
0

Egyedül a közlekedési szektorban

Miután a közúti közlekedési szektort érintő kérdésekben legilletékesebb Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottságban hazánk nem kapott „főállású” mandátumot, dr. Kósa Ádám a bizottság póttagja vette fel a kapcsolatot a területen illetékes magyar érdekvédelmi szervezetekkel, köztük a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével.

2009. október 27.

A körülbelül kétezer-ötszáz tagot tömörítő szakmai érdekképviseleti, és érdekvédelmi szervezet vezetőivel dr. Kósa Ádám annak érdekében találkozott, hogy hosszú távú együttműködését ajánlja fel.

Az európai parlamenti képviselő érdeklődésére az MKFE vezetői tájékoztatást adtak a hazai fuvarpiaci helyzetről és annak sajátosságairól, valamint a gazdasági válság egész szakmát érintő hatásairól. Szó esett az előttünk álló európai közlekedéspolitikai kihívásokról, valamint a nemzetközi ügyek mellett a magyarországi gazdaság- és közlekedéspolitika fejleményeiről is.

A találkozó végén Kósa Ádám együttműködési szándékáról biztosította az MKFE vezetőit és bemutatta, milyen lehetőségeket lát a magyarországi érdekek megjelenítésére és megvédésére az európai jogszabályalkotás során.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE), mely tagja a Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesületének (IRU) azokat a belföldi és nemzetközi személy- és árutovábbítási tevékenységet végző gazdálkodó szervezeteket és egyéni vállalkozókat tömöríti, akik összesen közel százezer embert foglalkoztatnak ma Magyarországon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosaadam.blog.hu/api/trackback/id/tr341549486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása